Vitaminer fra Purepharma Der er 3 varer.

Viser 1 - 3 af 3 enheder
 • 239,00 kr

  Den reneste, friskeste og mest potente fiskeolie muligt. Hele vejen fra at fange fisken til at producere og raffinere olien imødekommer vi de strengeste kvalitets- og certificeringskrav. Dette gør vi både for at sikre at du som forbruger modtager det bedst mulige produkt og for at skåne miljøet. Dette resulterer i et...

  239,00 kr
 • 179,00 kr

  M3 er skabt med fokus kvalitet og med ingridienser der bidrager til at mindske træthed og udmattelse (B6 og Magnesium), dannelsen af røde blodlegemer (B6), normal omsætning af protein og glycogen i kroppen (B6), omsætning af makronæringsstoffer (fedtsyrer og kulhydrater (Zink) samt normal proteinsyntese (Zink og Magnesium).

  179,00 kr
 • 109,00 kr

  Vitamin D bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion, knogler samt normal optagelse og udnyttelse af calcium og phosphor.D Vitamin er et fedtopløseligt vitamin. Det betyder at kroppen ikke kan absorbere det uden et fedtstof. Derfor har vi blandet D3 Vitamin, skånsomt udvundet fra naturlig kilde, med koldpresset kokosolie for at sikre optagelighed.

  109,00 kr
Viser 1 - 3 af 3 enheder