Ventebadetøj

Filtrer efter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ventebadetøj

Kvalitetsbadetøj til gravide

Ventebadetøj

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 9 element(er)
 • Tankini med halter neck -...

  Pris 299,00 kr.

  En tankini er en kombination mellem en bikini og en tanktop. Det kan være rart at kunne dække sin mave til i solen eller i svømmehallen og her er denne tankini ideel. 

 • Ventebadedragt - Carriwell

  Pris 299,00 kr.

  Svømning er en dejlig måde at motionere på når du er gravid, da tyngdekraften gør sit til, at det for en stund ikke føles tungt at bære på guldklumpen. Denne fine ventebadedragt i sort giver super support, samtidig med, at den fremhæver din fine mave.

 • Ventebadedragt - Eden fra...

  Pris 499,00 kr.

  Cache Coeur laver smukke badedragter til den vordende mor. Denne badedragt er elegant i sort og mørkegrå og har nogle søde detaljer. Badedragten vil også kunne bruges efter gravitieten, når du skal amme midt under babysvømning. Stoffet har UV-beskyttelse og er derfor god på badeferien sydpå. Findes også i rød/pink og sand/beige.

 • Ventebadedragt - Eden fra...

  Pris 499,00 kr.

  Cache Coeur laver smukke badedragter til den vordende mor. Denne badedragt er elegant i sort og mørkegrå og har nogle søde detaljer. Badedragten vil også kunne bruges efter gravitieten, når du skal amme midt under babysvømning. Stoffet har UV-beskyttelse og er derfor god på badeferien sydpå. Findes også i sort/grå og sand/beige.

 • Ventebadedragt - Eden fra...

  Pris 499,00 kr.

  Cache Coeur laver smukke badedragter til den vordende mor. Denne badedragt er elegant i sort og mørkegrå og har nogle søde detaljer. Badedragten vil også kunne bruges efter gravitieten, når du skal amme midt under babysvømning. Stoffet har UV-beskyttelse og er derfor god på badeferien sydpå. Findes også i sort/grå og rød/lyserød.

 • Ventebadedragt - Calypso...

  Pris 499,00 kr.

  Cache Coeur har lavet en smuk graviditetsbadedragt, specielt designet til dig med en voksende mave. Badedragten er sort med brune snore. Stropperne kan sættes som du vil; halter neck, på kryds eller som almindelige stropper. Stoffet giver fuld beskyttelse mod UV-stråler.

 • Ventebadedragt - Naos fra...

  Pris 449,00 kr.

  En fantastisk badedragt i retrostil fra franske Cache Coeur og med solbeskyttelse UV50. Der er indbygget solbeskyttelse i badetøjet. Stropperne er hvide og de krydser bagpå. Der er rynk i begge sider, så der bliver plads til din voksende mave. Bemærk, at badedragten har en ret dyb udskæring. Du kan sagtens bruge badedragten efter fødselen også. 

 • Tankini til gravide - Cache...

  Pris 499,00 kr.

  Bora Bora tankinien fra Cache Coeur er perfekt til den voksende mave, når du har brug for support og gerne vil være dækket lidt til på stranden eller i svømmehallen. Tankinien er i en mat, mørk turkis med sorte stopper, der er justerbare og aftagelige. Fås i gul og turkis.