Tilbehør

Filtrer efter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilbehør

Tilbehør til gravide

Tilbehør

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
 • Belly Binder i økologisk...

  Pris 249,00 kr.

  Carriwells Belly Binder i økologisk bomuld, hjælper dig med din holdning og støtter det nederste af din ryg; den strammer maven op og reducerer risikoen for strækmærker og giver dig et slankere look. Fås i farverne sort og nude.

 • Graviditetsbælte uden sømme...

  Pris 99,00 kr.

  Carriwells graviditetsbælte er designet uden sømme til at give din ryg og mave komfortabel støtte. Når maven vokser kan det være rart at tage noget på, som 'holder' lidt på maven. Her er graviditetsbæltet meget behageligt, da det giver god støtte uden at gnave, rulle sammen eller flytte sig. Fås i farverne sort og hvid.

 • Flexibælte til den voksende...

  Pris 149,00 kr.

  Carriwells flexibælte omdanner dine bukser og nederdele til ventetøj. Det innovative produkt bruges som udvidet lukning af bukser, så du kan bruge dit yndlingstøj mens din mave vokser. 

  3 flexibælter i en pose i farverne marineblå, creme og sort.

 • Velkommen hjem pakke

  Pris 145,00 kr.

  Et praktisk starterkit med alt til husholdningen, når hele ens liv ligger i en flyttekasse. Kan sammensættes efter ønske. Kontakt os for priser ved køb af flere. 

 • Munkholm mini-sæber

  Pris 14,00 kr.

  Små fine sæber fra danske Munkholm. De økologiske sæber er håndlavede, indivituelt pakket og ca. 25 g. De fås i duftene citrus/lavendel, patchouli/rose, frisk mynte og lavendel. Prisen er pr. stk.