Forside

Forside

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 73 element(er)
  • Nedsat pris

  Sømløs trusse i økologisk...

  Normalpris 99,00 kr. -20% Pris 79,20 kr.

  Økologisk bomuld er perfekt til sarte og følsomme områder. Disse trusser kan bæres under graviditeten og efter fødslen, da komfort er fokus i Carriwells økologiske serie.

  • Nedsat pris

  G-strengsblondetrusser til...

  Normalpris 129,00 kr. -20% Pris 103,20 kr.

  Disse feminine g-strengstrusser giver en følelse af luksus og kvindelighed. Sammen med blondeamme-bh'en fremhæves din kvindelighed mens maven vokser. Trusserne er i blød bomuld og føles meget behagelige. Fås i sort og hvid.

 • Sømløs ventetop - Carriwell

  Pris 199,00 kr.

  Denne alt-i-en ventetop er specielt designet til at give ekstra støtte i den nedre del af ryggen, maven og brysterne. Den er meget komfortabel og uden syninger, der kan genere. Fås i farverne sort, hvid og rød.

 • Sømløs vente-bh - Carriwell

  Pris 99,00 kr.

  Forestil dig en amme-bh, der opfylder alle dine behov - komfort, støtte, stil, kvalitet, pasform og tilføj derefter funktionalitet og behagelighed. Disse er alle elementer som denne graviditets-bh fra Carriwell opfylder. Fås i sort og hvid.

 • Graviditetsbælte uden sømme...

  Pris 99,00 kr.

  Carriwells graviditetsbælte er designet uden sømme til at give din ryg og mave komfortabel støtte. Når maven vokser kan det være rart at tage noget på, som 'holder' lidt på maven. Her er graviditetsbæltet meget behageligt, da det giver god støtte uden at gnave, rulle sammen eller flytte sig. Fås i farverne sort og hvid.

 • Sømløs støttetrusse -...

  Pris 129,00 kr.

  Behagelig er nøgleordet, når vi taler om gode graviditetstrusser! Carriwell har skabt de optimale støttetrusser med ekstra elastiske benåbninger og indbygget rygstøtte, der støtter maven og aflaster din ryg. Fås i sort og hvid.

 • Ammebadedragt - Carriwell

  Pris 299,00 kr.

  Carriwells ammebadedragt er en badedragt med den smarte åbnefunktion, som gør det nemt at amme. Den har et støttende bånd rundt om brystet, der holder alt på plads, når du er ved stranden eller i svømmehallen. Fås i sort.

 • Tankini med halter neck -...

  Pris 299,00 kr.

  En tankini er en kombination mellem en bikini og en tanktop. Det kan være rart at kunne dække sin mave til i solen eller i svømmehallen og her er denne tankini ideel.