Gravid

Hos Netmama finder du ventetøj til gravide og alt til den nybagte mor

Gravid

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 37 element(er)
  • Nedsat pris

  Sømløs trusse i økologisk...

  Normalpris 99,00 kr. -20% Pris 79,20 kr.

  Økologisk bomuld er perfekt til sarte og følsomme områder. Disse trusser kan bæres under graviditeten og efter fødslen, da komfort er fokus i Carriwells økologiske serie.

 • Belly Binder i økologisk...

  Pris 249,00 kr.

  Carriwells Belly Binder i økologisk bomuld, hjælper dig med din holdning og støtter det nederste af din ryg; den strammer maven op og reducerer risikoen for strækmærker og giver dig et slankere look. Fås i farverne sort og nude.

 • Bola Babyfeet sølvfarvet...

  Pris 349,00 kr.

  Bolaen er i sølvfarvet rhodium med fine små sølv-babyfødder. Bolaen er i en sølvkæde. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

  • Nedsat pris

  G-strengsblondetrusser til...

  Normalpris 129,00 kr. -20% Pris 103,20 kr.

  Disse feminine g-strengstrusser giver en følelse af luksus og kvindelighed. Sammen med blondeamme-bh'en fremhæves din kvindelighed mens maven vokser. Trusserne er i blød bomuld og føles meget behagelige. Fås i sort og hvid.

 • Bola Babyfeet sølvfarvet -...

  Pris 349,00 kr.

  Denne søde Bolahalskæde i sølvfarvet rhodium, med små fine babyfødder. Bolaen er i en sølvhalskæde med tre små hjerter som en sød detalje. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Tankini med halter neck -...

  Pris 299,00 kr.

  En tankini er en kombination mellem en bikini og en tanktop. Det kan være rart at kunne dække sin mave til i solen eller i svømmehallen og her er denne tankini ideel. 

 • Ventebadedragt - Eden fra...

  Pris 499,00 kr.

  Cache Coeur laver smukke badedragter til den vordende mor. Denne badedragt er elegant i sort og mørkegrå og har nogle søde detaljer. Badedragten vil også kunne bruges efter gravitieten, når du skal amme midt under babysvømning. Stoffet har UV-beskyttelse og er derfor god på badeferien sydpå. Findes også i rød/pink og sand/beige.

 • Bola i rød og sølv - Cache...

  Pris 349,00 kr.

  Denne bola i rød emalje er beklædt med sølvbobler. Bolaen er i en sølvkæde, med tre små fine hjerter som en sød detalje. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt.