Smykker til gravide

Filtrer efter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Smykker til gravide

Bolahalskæden har en lang snor, så bolaen kommer til at hænge ved din mave. En bola giver en fin og beroligende lyd, når du bevæger dig, som babyen vil høre under graviditeten. Efter fødslen vil baby genkende lyden og blive beroliget.

Smykker til gravide

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 12 element(er)
 • Bola Babyfeet sølvfarvet...

  Pris 349,00 kr.

  Bolaen er i sølvfarvet rhodium med fine små sølv-babyfødder. Bolaen er i en sølvkæde. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola Babyfeet sølvfarvet -...

  Pris 349,00 kr.

  Denne søde Bolahalskæde i sølvfarvet rhodium, med små fine babyfødder. Bolaen er i en sølvhalskæde med tre små hjerter som en sød detalje. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola i rød og sølv - Cache...

  Pris 349,00 kr.

  Denne bola i rød emalje er beklædt med sølvbobler. Bolaen er i en sølvkæde, med tre små fine hjerter som en sød detalje. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola i sort og sølv - Cache...

  Pris 349,00 kr.

  Bolahalskæden er lavet i sort emalje, med fint bobleornament i sølv. Bolaen er i en sort kæde på 110 cm. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola Sphere Chic - Cache Coeur

  Pris 449,00 kr.

  Bolaen "Chic" lever op til sit navn og er en halskæde til en feminin kvinde. Den er i sølvfarvet rhodium, med den ene halvdel belagt med små Swarovskisten. Kæden er sølv. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola i rosa guld formet som...

  Pris 299,00 kr.

  Bolaen formet som et hjerte har en fin forgyldt rosa farve. Den kommer i en sort kæde. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola i sølv og guld - Cache...

  Pris 399,00 kr.

  Bolaen i sølv med forgyldt boblemønster og kæde, er til den feminine kvinde. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola Babyfeet i sort...

  Pris 299,00 kr.

  Denne søde bolahalskæde er lavet i sort rhodium, med små fine babyfødder. Bolaen er i en sort kæde. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt.