Amme-bh'er

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Amme-bh'er

Kvalitetsamme-bh'er

Amme-bh'er

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)
 • Vaskbare ammeindlæg i...

  Pris 99,00 kr.

  Silke har en naturlig helingsevne, der sammen med den bløde åndbare merinould, absorberer mælken og holder brystvorten varm og tør. Dermed reduceres risikoen for stoppede mælkekirtler og ømme brystvorter.

 • Amme-bh med gelebøjle -...

  Pris 299,00 kr.

  Carriwell er eksperter i at udvikle vente- og ammeundertøj, der fungerer optimalt og med fokus på komfort. Vi elsker denne bløde, sømløse amme-bh. Den bløde fleksible GeléBøjlé™ giver støtte uden generne fra en stiv bøjle – perfekt til ømme og sensitive bryster. Fås i sort og hvid.

 • Sømløs amme-bh med indlæg -...

  Pris 199,00 kr.

  Carriwells sømløse amme-bh er utrolig blød og behagelig og følger din krop i takt med, at den forandrer sig. Denne bh har indlæg, der former brystet, men uden bøjler og andet, der kan genere. Indlæggene er udtagelige. Fås i hvid og sort.

 • Amme-bh med blonder -...

  Pris 149,00 kr.

  Denne amme-bh med blonder er designet specielt til behagelig og komfortabel amning. De bløde og elastiske blonder følger dine naturlige kurver, og den nemme cross-over-åbning gør det let for baby at putte sig ind til mors bryst. Fås i farverne sort og hvid.