Liste over varer efter mærke Cache Coeur

 • Bola Babyfeet i grå - Cache...

  Pris 349,00 kr.

  Denne søde bolahalskæde er lavet i grå emalje, med små fine babyfødder i sølv. Bolaen er i en sølvkæde. Kæden har tre små fine hjerter som en sød detalje. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola Babyfeet i sort -...

  Pris 349,00 kr.

  Denne søde bolahalskæde er lavet i sort emalje, med små fine babyfødder. Bolaen er i en sort kæde på 110 cm. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola Babyfeet i sort...

  Pris 299,00 kr.

  Denne søde bolahalskæde er lavet i sort rhodium, med små fine babyfødder. Bolaen er i en sort kæde. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola Babyfeet sølvfarvet -...

  Pris 349,00 kr.

  Denne søde Bolahalskæde i sølvfarvet rhodium, med små fine babyfødder. Bolaen er i en sølvhalskæde med tre små hjerter som en sød detalje. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola Babyfeet sølvfarvet...

  Pris 349,00 kr.

  Bolaen er i sølvfarvet rhodium med fine små sølv-babyfødder. Bolaen er i en sølvkæde. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola belagt med små perler...

  Pris 449,00 kr.

  Bolaen i sølv er beklædt med fine små perler, der giver den et feminint udtryk. Bolaen er i en sølvkæde på 110 cm. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola i rosa guld formet som...

  Pris 299,00 kr.

  Bolaen formet som et hjerte har en fin forgyldt rosa farve. Den kommer i en sort kæde. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt. 

 • Bola i rød og sølv - Cache...

  Pris 349,00 kr.

  Denne bola i rød emalje er beklædt med sølvbobler. Bolaen er i en sølvkæde, med tre små fine hjerter som en sød detalje. Inde i bolaen er der en lille klokke som baby kan høre fra 20. graviditetsuge. Bæres bolaen ofte, vil baby lære lyden at kende. Efter fødslen vil barnet kunne finde ro ved at høre lyden, da den minder om noget trygt.