Liste over varer efter mærke Carriwell

Carriwell er førende indenfor undertøj til gravide og ammende

 • Amme-bh med blonder -...

  Pris 149,00 kr.

  Denne amme-bh med blonder er designet specielt til behagelig og komfortabel amning. De bløde og elastiske blonder følger dine naturlige kurver, og den nemme cross-over-åbning gør det let for baby at putte sig ind til mors bryst. Fås i farverne sort og hvid.

 • Amme-bh med gelebøjle -...

  Pris 299,00 kr.

  Carriwell er eksperter i at udvikle vente- og ammeundertøj, der fungerer optimalt og med fokus på komfort. Vi elsker denne bløde, sømløse amme-bh. Den bløde fleksible GeléBøjlé™ giver støtte uden generne fra en stiv bøjle – perfekt til ømme og sensitive bryster. Fås i sort og hvid.

 • Ammebadedragt - Carriwell

  Pris 299,00 kr.

  Carriwells ammebadedragt er en badedragt med den smarte åbnefunktion, som gør det nemt at amme. Den har et støttende bånd rundt om brystet, der holder alt på plads, når du er ved stranden eller i svømmehallen. Fås i sort.

 • Ammenatkjole - Carriwell

  Pris 199,00 kr.

  Som nybagt mor vil du hurtigt opdage, at du bruger en masse tid, både dage og nætter, i dit nattøj. Natkjolen er i 100% bomuld og med nem åbning, når du skal amme. Den sørger for, at du stadig er dækket både på mave og ryg og er derfor også rigtig smart at have med på hospitalet når du har født. 

 • Belly Binder i økologisk...

  Pris 249,00 kr.

  Carriwells Belly Binder i økologisk bomuld, hjælper dig med din holdning og støtter det nederste af din ryg; den strammer maven op og reducerer risikoen for strækmærker og giver dig et slankere look. Fås i farverne sort og nude.

 • Blondetrusser til gravide -...

  Pris 129,00 kr.

  Disse feminine trusser giver en følelse af luksus og kvindelighed. Sammen med blondeamme-bh'en fremhæves din kvindelighed mens maven vokser. Trusserne er i blød bomuld, som føles behagelige. Fås i sort og hvid.

 • Flexibælte til den voksende...

  Pris 149,00 kr.

  Carriwells flexibælte omdanner dine bukser og nederdele til ventetøj. Det innovative produkt bruges som udvidet lukning af bukser, så du kan bruge dit yndlingstøj mens din mave vokser. 

  3 flexibælter i en pose i farverne marineblå, creme og sort.