Handelsbetingelser

Når du indgår aftale med os, accepterer du samtidig nedenstående handelsbetingelser

Bestilling 

Din bestilling af varer fra Netmama.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Netmama.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale er først indgået, når Netmama.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det afgivne tilbud.

Priser

Alle vores angivne priser er inklusive 25 % moms. Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. 

Betaling DKK

Pengene bliver først trukket fra dit betalingskort, når varen er afsendt. De kontooplysninger, du indtaster ved bestilling via vores hjemmeside, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Endvidere bruger vi 3D-Secure system, som gør, at du altid kan føle dig tryg, når du handler på Netmama.dk. Systemet er baseret på simple kontrolprocesser, der identificerer dig som unik bruger.

Du kan betale med Mobilepay, Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Du kan også vælge at lave en kontooverførsel eller Mobilepay. Vi afregner i Danske Kroner DKK.

Levering

Varerne sendes indenfor 1-2 dage efter modtaget ordre. Levering vil normalt ske indenfor 1-3 dage på din adresse i Danmark. Den oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Der er gratis levering ved alle køb over 800 kr. i Danmark. Fast fragt pris for kun 35 kr.. Bestillinger fra udlandet er efter aftale. Vi anvender Postdanmark, GLS og hentes hos Netmama.dk butik (helt gratis).

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det ske ved at fremsende en e-mail med mærket "Afbestilling" til netmama@netmama.dk. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Er pakken blevet afsendt af Netmama.dk, dækker du forsendelsesomkostningen.

Fortrydelsesret/Returnering

Køber har 14 dage efter modtagelse af varen til at underrette jer om anvendelsen af fortrydelsesretten og herefter yderligere 14 dage til at sende varen retur. Du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager varen. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som den er blevet modtaget, og skal derfor sendes forsvarligt indpakket. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis du vil være sikker på, at vi modtager varen, anbefales det, at returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan også fortryde et køb ved at nægte at modtage varen. Ved ombytning skal du selv betale fragten for at få varerne fremsendt på ny. Varen skal sendes tilbage til vores adresse. Den kan du finde på din ordrebekræftelse og under Kontakt på Netmama.dk.

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt på Netmama.dk efter købelovens regler. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi anbefaler derfor, at du opbevarer kvitteringen i mindst 2 år. Eventuelle fejl eller mangler ved varer leveret fra Netmama.dk skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Køb af Gavekort

Et gavekort er gyldigt i tre år. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet. Et gavekort er ikke en tjenesteydelse, og der er derfor ikke mulighed for at begrænse fortrydelsesretten. Når du får et gavekort eller bytter en vare til et tilgodebevis, kan du som udgangspunkt ikke forlange at få pengene retur, hvis butikken ikke har noget, du kan lide, eller tidsfristen er ved at udløbe.

Forbehold

Der tages forbehold for prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl samt force majeure. Vi forbeholder os retten til helt eller delvist at annullere en aftale, hvis overstående forekommer. Vi forbeholder os retten til at annullere en bestilling, såfremt vi har mistanke om betalingskortsvindel.

Købeloven

se www.forbrug.dk

Netmama.dk overholder reglerne i købeloven.