Bedst sælgende

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 9 element(er)
 • Amme-bh med blonder -...

  Pris 149,00 kr.

  Denne amme-bh med blonder er designet specielt til behagelig og komfortabel amning. De bløde og elastiske blonder følger dine naturlige kurver, og den nemme cross-over-åbning gør det let for baby at putte sig ind til mors bryst. Fås i farverne sort og hvid.

  • Nedsat pris

  Sømløs trusse i økologisk...

  Normalpris 99,00 kr. -20% Pris 79,20 kr.

  Økologisk bomuld er perfekt til sarte og følsomme områder. Disse trusser kan bæres under graviditeten og efter fødslen, da komfort er fokus i Carriwells økologiske serie.

 • Sømløs vente-bh - Carriwell

  Pris 99,00 kr.

  Forestil dig en amme-bh, der opfylder alle dine behov - komfort, støtte, stil, kvalitet, pasform og tilføj derefter funktionalitet og behagelighed. Disse er alle elementer som denne graviditets-bh fra Carriwell opfylder. Fås i sort og hvid.

 • Ventebadedragt - Eden fra...

  Pris 499,00 kr.

  Cache Coeur laver smukke badedragter til den vordende mor. Denne badedragt er elegant i sort og mørkegrå og har nogle søde detaljer. Badedragten vil også kunne bruges efter gravitieten, når du skal amme midt under babysvømning. Stoffet har UV-beskyttelse og er derfor god på badeferien sydpå. Findes også i sort/grå og rød/lyserød.

 • Tankini med halter neck -...

  Pris 299,00 kr.

  En tankini er en kombination mellem en bikini og en tanktop. Det kan være rart at kunne dække sin mave til i solen eller i svømmehallen og her er denne tankini ideel.