Tilbage til begyndelsen

Tilbage til begyndelsen

Lad os præsentere os selv: Vi er Netmama! Vi er søstre, mødre og forretningskvinder, og så er vi her for at give dig de allerbedste basisvarer til din graviditet og til din første tid som nybagt mor. 

Netmama har siden 2006 solgt undertøj og badetøj til gravide og ammende. Så vi har mange år på bagen indenfor vores felt. Butikken fungerer udelukkende som en netbutik for på den måde at spare unødige omkostninger til husleje og ekspedienter. I stedet kan vi sikre dig en skarp pris og gode tilbud online.

Hvem er vi?

I december 2018 købte vi Netmama efter længe at have drømt om netop at drive forretning sammen. En forretning indenfor det felt som vi både brænder for og har stor erfaring med. I alt har vi 5 børn i alderen 6 måneder til 8 år. Vi har på egen krop erfaret hvordan gode og dårlige produkter kan have en indflydelse på hverdagen som nybagt mor. Vi er søstre, storesøster og lillesøster, med forskellige kompetencer og roller. Storesøster Kristine har baggrund i markedsføring, rekruttering og HR. Kristines primære roller i hverdagen er varerindkøb, virksomheds- og SoMe profiler samt markedsføring af produkter. Lillesøster Johanne har baggrund indenfor økonomi og programmering og tager sig i dagligdagen af webshoppen, økonomien, samt lagerstyring og håndtering af varer.   

Hvorfor er vi her?

Vores store ønske er at give dig, som mor, en dejlig oplevelse. Mama feel good! Ikke bare som køber i vores forretning, men også at du kommer hjem med det helt rigtige produkt. Et produkt som opfylder de forventninger du har og som på bedste måde bliver til en del af din tid som gravid og første tid som mor. 

Læs mere? Klik her

Leave a Reply